0746 942 597
rezistenta inalta! siguranta! termoizolare! preturi de fabrica!

Usi

- Detalii si anexe
 
Usa este cea care ofera siguranta caminului tau!
 
Noi ne-am gandit la toate acestea atunci cand am proiectat si produs usile,  incorporand in ele elemente cu grad ridicat de rezistenta si siguranta. Ingineri cu experienta au proiectat sisteme de usi din PVC pentru intrare, pentru interior , usi culisant-batante si usi culisante cu ridicare.. Usile de intrare  sunt produse folosind profile din PVC. Cele 4 imbinari la colturi sunt sudate utilizand o tehnologie automatizata. Armatura este zincata si are o grosime de pana la 3 mm, ceea ce confera o mai mare rezistenta si stabilitate usii.
Fie ca vorbim de o usa interioara, exterioara, intermediara, culisanta, avem solutii pentru necesitatile fiecarui client.
 
Sisteme de usi. Intrari cu stil.
 
Usile va reprezinta mai mult decat ati putea crede. Ele vorbesc despre stilul proprietarului, caracterul si personalitatea fiecaruia. Design-ul lor particular precum si exigentele clientilor in materie de securitate adauga noi provocari pentru producatori in fiecare zi. Compania noastra furnizeaza solutii pentru a acoperi o multitudine de cerinte tehnice si preferinte in materie de design. 
 
Toate sistemele de tamplarie pe care le folosim permit constructia diverselor tipuri de usi: simple, de intrare, cu deschideri spre interior sau exterior, culisante, armonice. 
 
Cu toate acestea  va punem  la dispozitie si profile speciale, gandite  sa satisfaca cele mai mari exigente si cele mai intense solicitari.
 
Puteti personaliza usa Dumneavoastra termopan prin forme deosebite, casetari, arce, sticla ornamentala sau vitralii si puteti folosi toata tehnica moderna antiefractie ori sisteme automatizate de inchidere.
 
Alegeti oricare din profilele de mai sus pentru a intra in detalii.

Avantajele usilor comercializate de catre firma noastra:

  • varietate mare de decoruri; 
  • fiabilitate garantata; 
  • cea mai buna stabilitate multumita armaturii groase si adancimii de constructie de 74 mm; 
  • siguranta impotriva intrarii prin efractie;
  • izolatie termica buna prin ranforsarea cu fibra de sticla a pragurilor; 
  • etansari speciale impotriva curentului ;
  • rezistenta la ploaie clasa 7a conform DIN EN 12208; 
  • geometria si suprafata exterioara usor de curatat fac posibila intretinerea fara probleme;
  • Grosimea usilor de exterior ajunge si la 126 mm.

Anexe

usi

parteneri

Gealan Maco Hoppe Ramplast Roto Saint-Gobain Glass BKS