0746 942 597
rezistenta inalta! siguranta! termoizolare! preturi de fabrica!

Sticla

- Detalii si anexe

Sticla folosita pentru productia geamurilor termoizolante este furnizata de Saint-Gobain –Franta lider european in acest domeniu.Cu o istorie de aproape 350 de ani presarata de evenimente ce vor ramane in istorie, Saint-Gobain Glass a influentat arhitectura si mai tarziu designul modernist, remarcandu-se inca de la inceput ca un deschizator de drumuri.

Principale tipuri de sticla:
 
Sticla tip LowE este un caz special al tamplariei termoizolante ce se impune din ce in ce mai mult pe piata datorita excelentelor calitati de izolare termica. Denumirea de LowE, se traduce prin emisivitate redusa, adica un transfer de caldura prin suprafata vitrata mult redus, si este obtinuta prin tratarea unei foi de geam cu solutie speciala de nitrat. Deoarece pretul este doar cu putin mai scump decat al geamului simplu, iar performantele termice sunt mult sporite, va recomandam cu "caldura" sa achizitionati acest tip de geam termoizolant.
 
Sticla Planitherm 4S (4 Anotimpuri) are dubla functie :
de control solar;
de izolare termica.
 
Folosirea geamului pentru control solar previne supra-incalzirea suprafetelor mari vara. In mod particular acest lucru este util la acoperisurile verandelor sau a suprafetelor vitrate orientate spre sud.
 
Pentru a mentine interioarele mai racoroase reflecta pana la 2/3 din caldura soarelui. Aceasta sticla reprezinta un mod eficient din punct de vedere energetic de a mentine interioarele mai racoroase si filtreaza totodata stralucirea puternica a soarelui, permitand totodata patrunderea in plenitudine a luminii.
 
Variatiile de mai sus se refera doar la functionalitatea geamului. Din punct de vedere estetic putem avea geam clar (cel mai des intalnit), colorat in masa, reflexiv, mat (sablat) sau cu diverese modele si baghete ornamentale. 
 
Pentru a vizualiza catalogul de sticla, accesati Catalogul de sticla.

parteneri

Gealan Maco Hoppe Ramplast Roto Saint-Gobain Glass BKS